Grirese DSP KM4002
Grirese DSP KM4002
Grirese DSP KM4002
Grirese DSP KM4002

Grirese DSP KM4002

Regular price Lek 2,990.00
Tax included.

  • Grirese DSP KM4002
  • Grirese e markes DSP per te prere dhe pregatitur ne pak caste gatimet tuaja te preferuara.
  • Fuqia ne Watt: 200 V
  • Me dy thika çeliku per nje prerje te pershtatshme te perimeve.
  • Kapaciteti i enes eshte 1.5 litra.
  • Materiali i enes: plastike
  • Permasat 33 cm x 20 cm x 17 cm
  • Garancia: 6 muaj