Grirese DSP KM4004
Grirese DSP KM4004

Grirese DSP KM4004

Regular price Lek 2,490.00
Tax included.

  • Grirese DSP KM4004
  • Grirese perimesh e markes DSP shume cilesore
  • me ene qelqi 
  • me 2 thika te mprehta inoksi, per te pregatitur ushqime te shijshme dhe plot vitamina.
  • E thjeshte per tu perdorur dhe pastruar.
  • Kapacitet mbajtes: 1 liter
  • Fuqia: 400W