Grirese DSP KM4021A 

Grirese DSP KM4021A 

Regular price Lek 3,490.00
Tax included.

  • Grirese DSP, modeli KM4021A 
  • Me 4 thika çeliku per nje prerje te pershtatshme te perimeve dhe te mishit
  • Ena eshte qelq me kapacitetl te larte 2 litra
  • Fuqia ne Watt 400W