Grirese Fuego  HFP-501

Grirese Fuego HFP-501

Regular price Lek 2,990.00 Sale price Lek 2,290.00
Tax included.

  • Grirese e markes Fuego modeli HFP-501
  • Me fuqi 400W dhe kapacitet 500ml
  • Materiali i kontenierit eshte plastike ndersa thikat inoks
  • Griresja ka dy nivele shpejtesie dhe dy thika
  • Nje aksesor i nevojshem ne kuzhinen tuaj per receta plot shije