GRIRESE HAGER
GRIRESE HAGER
GRIRESE HAGER
GRIRESE HAGER

GRIRESE HAGER

Regular price Lek 1,990.00
Tax included.

  • Grirese perimesh dhe mishi 
  • 300 watt
  • 4 thika te patentuara celiku
  • 2 nivele fuqie
  • ingranazhe metalike 
  • Shume e thjeshte ne perdorim
  • Gote qelqi
  • Kapacitet 1.5 liter