Grirese Russell Hobbs
Grirese Russell Hobbs

Grirese Russell Hobbs

Regular price Lek 4,490.00
Tax included.

  • Pajisja vjen e pajisur me një tas të qëndrueshme qelqi dhe kapak për ruajtjen e lehtë.
  • Fuqia 380 Watts
  • 1 litër tas me kapacitet të ushqimit 500ml
  • Garancia 1 vit