Grirese sokany bl 7004
Grirese sokany bl 7004
Grirese sokany bl 7004
Grirese sokany bl 7004
Grirese sokany bl 7004

Grirese sokany bl 7004

Regular price Lek 3,490.00
Tax included.

  • me 4 thika inoxi,
  • me kapacitet 1.5 litra
  • Kontenitor qelqi shume higjenik dhe lehtesisht i lashem 
  • Boshti metalik e ben me rezistente kete grirese 
  • 300W fuqi
  • 2 nivele shpejtesie
  • grirje per fruta, perime, fara te ndryshme