Hekur Dsp kd 1059
Hekur Dsp kd 1059

Hekur Dsp kd 1059

Regular price Lek 6,000.00
Tax included.

  • Pllake qeramike e cila nuk ngjit, 
  • Me depozite uji
  •  Me kapacitet 1.5 L
  • Shpendarja e avullit 25g/min
  •  Fuqia 2400W, 220-240V
  •  Drite treguese kur nxehtesia e pllakes eshte gati dhe kur fiket hekuri
  •  Tremostat per rregullimin e temperatures