Hekur Fuego  KY-226

Hekur Fuego KY-226

Regular price Lek 2,490.00
Tax included.

  • Hekur Fuego modeli KY-226
  • Pllaka qeramike te cilat nuk ngjisin
  • Avull automatik dhe ofron nje hekurosje vertikale
  • Me funskion vete-pastrimi dhe nxjerrje uji ne forme spray 
  • Kapaciteti i rezervuarit te ujit 380 ml
  • Rezervuari i ujit eshte transparent, ne kete menyre, ju kontrolloni sasine e ujit
  • Me fuqi 2400W.
  • Garanci 1 vit