Hekur Fuego KY-229
Hekur Fuego KY-229
Hekur Fuego KY-229

Hekur Fuego KY-229

Regular price Lek 2,490.00
Tax included.

 • Hekur rrobash Fuego KY-229
 • Ky hekur fale pllakes cilesore nuk ngjit dhe nuk pikon uje nga depozita
 • Avull automatik ose me butona
 • Avull i fuqishem vertikal
 • Funksion sprai me uje per hekurosje me efektive
 • Fuqia 2200W
 • Kapaciteti i rezervuarit te ujit 340 ml 
 • Pllake qeramike me cilesi 
 • Ka funksionin e vete-pastrimit 
 • Shume i lehte ne peshe 
 • Rezervuari i ujit eshte transparent, ne kete menyre, ju kontrolloni sasine e ujit.