Hekur Fuego modeli  KY-243

Hekur Fuego modeli KY-243

Regular price Lek 2,990.00
Tax included.

  • Hekur Fuego modeli  KY-243
  • Pllaka qeramike te cilat nuk ngjisin
  • Avull automatik ,i fuqishem dhe hekurosje vertikale 
  • Me funskion vete-pastrimi dhe nxjerrje uji ne forme spray 
  • Kapaciteti i rezervuarit te ujit 340 ml
  • Rezervuari i ujit eshte transparent, ne kete menyre, ju kontrolloni sasine e ujit
  • Me fuqi 2600 W 
  • Produkt origjinal 
  • garanci 1 vit