Hekur Imetec Titanox K109
Hekur Imetec Titanox K109
Hekur Imetec Titanox K109
Hekur Imetec Titanox K109

Hekur Imetec Titanox K109

Regular price Lek 2,990.00
Tax included.

  • Hekur rrobash Imetec Titanox K109
  • Hekur hekurosje me performance profesionale, me pllaka celiku e mbuluar me inoks
  • Avull ekstremisht i fuqishem horizontalisht dhe vertikalisht.
  • Avull i vazhdueshem dhe i ndryshueshem gjate gjithe kohes.
  • Fuqia: 2000w.
  • Kapaciteti i rezervuarit te ujit 250 ml.
  • Gjatesia e kabullit 2 metra.
  • Garancia: 12 muaj