Hekur me kaldaje sonifer
Hekur me kaldaje sonifer
Hekur me kaldaje sonifer
Hekur me kaldaje sonifer
Hekur me kaldaje sonifer

Hekur me kaldaje sonifer

Regular price Lek 13,000.00 Sale price Lek 7,990.00
Tax included.

šŸ‘”HEKUR SONIFERšŸ‘”
GJENDJE VETEM 20 COPE

Per nje hekurosje cilesore me cmim fantastic
Zgjidhja optimale per amvisat dhe jo vetem.
šŸ”¹Fuqia 2400 watt
šŸ”¹Sistem vetpastrimi
šŸ”¹Hekurosje vertikale
šŸ”¹Pllake qeramike qe nuk ngjit
šŸ”¹Presion avulli 45 g/min
šŸ”¹Sistem kundra rrjedhjes
šŸ”¹Kapacitet uji 1.2 Litra
šŸ”¹Mund te mbushet me uje pa e hequr nga
priza
šŸ”¹kabull i gjate 1.7 metra
šŸ”¹Garancia 12 muaj