HEKUR SOKANY
HEKUR SOKANY
HEKUR SOKANY
HEKUR SOKANY
HEKUR SOKANY
HEKUR SOKANY

HEKUR SOKANY

Regular price Lek 7,490.00 Sale price Lek 2,990.00
Tax included.

 • Sokany Germany 🇩🇪 2 ne 1 
 • Fuqia 2400W
 • Garanci 1 vit 🤩
 • 😍2 funksione ne 1 te vetem ⬆️Hekurosje Vertikale ( për shkakte avullit të madh qe nxjerr) ➡️Hekurosje Horizontale
 • 💝Hekuri i Parë me pllakën kristal qeramike
 • 💜Qeramik ultra rezistente ❣️Fuqia 2400W Sokany 💓150g/min avull ne opsion te vazhdueshem
 • 🍏Perdoret me edhe pa kabell, pa kabell ne hekurisjen vertikale ❤️Hekurosje në të thatë
 • 💙Hekurosje me shumë avull
 • 💕Hekurisje me sprucim uji
 • 💞Depozita e ujit 360 ml
 • 💚Anti kalk
 • 🖤Anti Rrjedhës
 • 🧡Buton vetëpastrimi
 • 💛1.8 meter kabell
 • ☑️Special per hekurosjen e perdeve ne menyren vertikale qe ofron hekuri. Dhe perdoret ne cdo lloj materiali per shkak te vecantise se pllakes teper rreshkitese kristal qeramik qe ka.