Hekur sokany 2053-22
Hekur sokany 2053-22
Hekur sokany 2053-22
Hekur sokany 2053-22

Hekur sokany 2053-22

Regular price Lek 2,490.00
Tax included.

  •  Hekur Sokany për rroba të buta pa asnjë rrudhë
  •  Me teknologjinë më të lartë të hekurosjes me avull
  •  I testuar në të gjitha materialet: pambuk, xhins, terital, dok, tyl etj
  •  Garanci 12 muaj
  •  Hekurosni në të thatë, me spërkala uji ose me avull të vazhdueshëm
  •  Sistem antikalkare dhe vetpastrimi që aktivizohet me një buton
  •  Mundësi zgjedhjeje për copa të ndryshme
  •  Pllakë qeramike
  •  Depozitë uji
  •  Fuqia: 2400watt