HekurTefal FV3951E0
HekurTefal FV3951E0
HekurTefal FV3951E0
HekurTefal FV3951E0
HekurTefal FV3951E0

HekurTefal FV3951E0

Regular price Lek 5,990.00
Tax included.

 • Hekur i markes Tefal modeli FV3951E0
 • Pllaka e hekurit eshte material qe nuk ngjit, Durilium
 • Me fuqi 2400W per nje hekurosje efektive
 • Per hekurosjen e rrobave te ndryshme
 • Hekurosje ne te thate, me avull ose me sprucim uji. Presioni i avullit 120g/min
 • Me kontroll te temperatures dhe depozite uji. Depozita ka kapacitet 270 ml
 • Hekuri ka funksion anticalcare dhe funksion antirrjedhje.