Ibrik elektrik DSP KK1006
Ibrik elektrik DSP KK1006
Ibrik elektrik DSP KK1006
Ibrik elektrik DSP KK1006
Ibrik elektrik DSP KK1006

Ibrik elektrik DSP KK1006

Regular price Lek 2,490.00
Tax included.

  • Ibrik elektrik DSP KK1006
  • Ibrik elektrik i markes DSP material shume cilesor xham dhe me bazament celik inoks. E ngroh ujin brenda pak minutash dhe ka kapacitet  mbajtes 1.2 litra. Me funksion rrotullues 360 grade.
  • Fuqia 1000W-1500W, tensioni 220V
  • Shpejtesia e ngrohjes 4-6 minuta.
  • Fiket automatikisht kur perfundon zierjen e ujit
  • Mund te rrotullohet se bashku me kordonin deri ne 360 grade
  • Me mbrojtje nga mbinxehja.
  • Materiali i ibrikut: celik/inoks
  • Me ndarje te pershkallezuara milimetrike
  • Garancia: 12 muaj