Ibrik elektrik DSP KK1008
Ibrik elektrik DSP KK1008
Ibrik elektrik DSP KK1008
Ibrik elektrik DSP KK1008

Ibrik elektrik DSP KK1008

Regular price Lek 2,390.00
Tax included.

 • Ibrik elektrik DSP KK1008
 • Ibrik elektrik i markes DSP material shume cilesor celik inoks. E ngroh ujin brenda 5 minutash dhe ka kapacitet  mbajtes 1.2 litra. Me filter te levizshem per filtrimin e ujit. Me funksion rrotullues 360 grade.
 • Fuqia: 1380-1630W
 • Shpejtesia e ngrohjes 4-6 minuta.
 • Fiket automatikisht kur perfundon zierjen e ujit
 • Mund te rrotullohet se bashku me kordonin deri ne 360 grade
 • Materiali i ibrikut: celik/inoks
 • Me ndarje ml dhe litra qe ju ofron mundesine te llogarisni sasine e deshiruar te ujit qe doni te zieni
 • Ngjyre silver me te zeze.
 • Me filter te levizshem per filtrimin e ujit 
 • Garancia: 6 muaj