Ibrik elektrik DSP KK1114
Ibrik elektrik DSP KK1114
Ibrik elektrik DSP KK1114
Ibrik elektrik DSP KK1114
Ibrik elektrik DSP KK1114
Ibrik elektrik DSP KK1114

Ibrik elektrik DSP KK1114

Regular price Lek 2,990.00
Tax included.

  • Ibrik elektrik DSP KK1114
  • Ibrik elektrik i markes DSP material shume cilesor celik inoks. E ngroh ujin brenda 5 minutash dhe ka kapacitet  mbajtes 1.7 litra. Me filter te levizshem per filtrimin e ujit. Me funksion rrotullues 360 grade.
  • Fuqia: 1850-2200w
  • Fiket automatikisht kur perfundon zierjen e ujit
  • Mund te rrotullohet se bashku me kordonin deri ne 360 grade
  • Materiali i ibrikut: celik/inoks
  • Kapaciteti: 1.7 LT
  • Me ndarje ml dhe litra qe ju ofron mundesine te llogarisni sasine e deshiruar te ujit qe doni te zieni
  • Ngjyre silver.
  • Me filter te levizshem per filtrimin e ujit