Imetec spremi juicer

Imetec spremi juicer

Regular price Lek 2,500.00
Tax included.

Super silencioze 

Praktike 

E vogel dhe e fuqishme 

1kone per shtrydhjen e agrumeve 

Kapacitet 1 liter 

Garanci 1 vit