Imetec x 2
Imetec x 2
Imetec x 2
Imetec x 2
Imetec x 2
Imetec x 2
Imetec x 2
Imetec x 2
Imetec x 2
Imetec x 2

Imetec x 2

Regular price Lek 4,000.00
Tax included.

Hekur rrobash i markes Imetec modeli Zerocalc Z1 2500

Pllaka e hekurit eshte material inoksi qe nuk ngjit dhe e perbere nga shume shtresa

Hekuri perdor teknologjine Eco e cila ndihmon ne reduktimin e harxhimit te energjise

Me fuqi 2200W per nje hekurosje efektive

Per hekurosjen e rrobave te ndryshme

Hekurosje ne te thate, me avull ose me sprucim uji

Me kontroll te temperatures dhe depozite uji me kapacitet 250 ml

Hekuri ka sistem vetepastrimi Calc-Clean

Funksioni vertikal i avullit ju lejon te hekurosni xhaketa te varura ose perde