Imetec zero glu
Imetec zero glu
Imetec zero glu
Imetec zero glu
Imetec zero glu
Imetec zero glu
Imetec zero glu

Imetec zero glu

Regular price Lek 24,900.00
Tax included.

IMETEC ZERO-GLU

makina e parë e bukës kushtuar njerezve, të cilët duhet të ndjekin një dietë pa gluten, atyre që janë intolerantë ndaj grurit ose majase dhe për të gjithë adhuruesit e bukës së freskët te bere ne shtëpi .

Thjesht futni përbërësit dhe ZERO-GLU mendon për pjesën tjetër.

ZERO-GLU ka 20 programe për miell specifike (gluten-free, wholemeal, spelled, kamut, tradicional) dhe për receta të veçanta të tilla si ajo me lagështi ose pak maja.

Ajo i kënaq të gjitha shijet me tre format e bukës (bukë, panine dhe franxholle)

Me librin e veçantë të recetave në bashkëpunim me kuzhinier Marco Scaglione, i specializuar në gluten-free.

Kush dëshiron të zgjohet në mëngjes me aromën e bukës së freskët mund të vendosi përbërësit në mbrëmje dhe të planifikoni fillimin e vonuar deri në 15 orë!

1 vit garanci
-servis i garantuar edhe mbas garancise
-pjese te garantuara ne cdo moment

Pajisje të përfshira:

enë që nuk ngjit për bukë në një kuti

2 kontejnerë qeramikr për franxholla

2 kontejnerë qeramike për sanduiçe

Libri i recetave me 100 receta