Kafe filter Dsp

Kafe filter Dsp

Regular price Lek 4,990.00
Tax included.


Bëni kafe dhe shijojeni atë në çdo kohë
Me enë xhami që mban kafen të nxehtë dhe mbyllet automatikisht.
 Me butonin për fikje dhe ndezje si dhe shkallëzimin për të parë sasinë e ujit.
 Kapacatiteti 10-12 filxhanë
Shumë e thjeshtë në përdorim, lahet lehtësisht.