KEMEI NURSING ARTIFACT
KEMEI NURSING ARTIFACT
KEMEI NURSING ARTIFACT
KEMEI NURSING ARTIFACT
KEMEI NURSING ARTIFACT
KEMEI NURSING ARTIFACT

KEMEI NURSING ARTIFACT

Regular price Lek 3,990.00
Tax included.

  • me korent dhe me karikim                                                                         
  • gradim koke deri ne 0 te theksuar 
  • krehera me gradim 1,2,3,4,5,6 mm
  • me ekran tregues per nivelin e bateris
  • 10000 rrotullime ne minute