Makine qethje Gemei GM-657
Makine qethje Gemei GM-657
Makine qethje Gemei GM-657

Makine qethje Gemei GM-657

Regular price Lek 1,100.00
Tax included.

Makine qethje Gemei GM-657

Makine profesionale per qethje flokesh

220-240 50/60 Hz 3w

Me 4 krehera per te realizuar gjatesi te ndryshme qethjeje.

Koka e saj lahet lehtesisht.

Funksionale per prerje 3,6,9,12 mm gjatesi

Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme.

Ne brendesi do te gjeni edhe adaptorin karikues,shishen e vajit dhe kreherin pastrues  dhe kater koka per kater llojet e prerjeve qe ju shkojne.

Shume e lehte per tu pastruar, mund te lahet me uje te rrjedheshem.