makine rroje 10 ne 1
makine rroje 10 ne 1
makine rroje 10 ne 1
makine rroje 10 ne 1
makine rroje 10 ne 1
makine rroje 10 ne 1
makine rroje 10 ne 1

makine rroje 10 ne 1

Lek 4,490.00 Sale price
Tax included.

  • MAKINE RROJE SET 10 NE 1
  • -KOKE PER PASTRIM MJEKRE
  • -KOKE PER RROJE ZERO NE TE THATE
  • -KOKE PER QETHJE 
  • -KOKE PER PASTRIMIN E QIMEVE TE HUNDES DHE VESHIT
  • -3 KREHERA ME MADHESI TE NDRYSHME
  • -MAKINA PUNON ME KARIKIM PER 45 MINUTA DHE KARIKOHET PER 4 ORE .
  • -SUPER E IMET 0.2 MM ,PLUS NUMRAT 1MM DHE 2MM ME GRADIM NE TRUP TE MAKINES.