Makine rroje dhe qethese Gemei 5 ne 1 GM-801
Makine rroje dhe qethese Gemei 5 ne 1 GM-801
Makine rroje dhe qethese Gemei 5 ne 1 GM-801
Makine rroje dhe qethese Gemei 5 ne 1 GM-801
Makine rroje dhe qethese Gemei 5 ne 1 GM-801
Makine rroje dhe qethese Gemei 5 ne 1 GM-801
Makine rroje dhe qethese Gemei 5 ne 1 GM-801
Makine rroje dhe qethese Gemei 5 ne 1 GM-801

Makine rroje dhe qethese Gemei 5 ne 1 GM-801

Regular price Lek 2,990.00
Tax included.

  • Makine rroje dhe qethese Gemei 5 ne 1 GM-801
  • Makine qethese dhe rroje me tehe celiku qe nuk ndryshken.
  • 5 modele aksesoresh te ndryshem.
  • E pershtatshme per qethje, rruatje dhe trimer per hunden dhe veshet.
  • Permban koka me gjatesi te ndryshme per te realizuar stilimn e deshiruar.
  • Platformë mbajtëse për makinën dhe aksesorët.
  • Punon me energji elektrike dhe me bateri te rikarikueshme
  • Ekran dixhital që tregon gjendjen e baterisë.
  • Drite LED qe tregon mbarimin e karikim.