MIXER ADLER

MIXER ADLER

Regular price Lek 2,490.00
Tax included.

  • Pergatisni emblesira te ndyshme
  • 🍰Me 5 shkalle shpejtesise
  • 🍰2 rrahese brumi
  • 🍰2 rrahese vezesh dhe kremrash
  • 🌊Pastrohet lehtesisht
  • ⚡Fuqi.motore 400W
  • 👉Porosit ne inbox📥