Mixer sokany cx 6619

Mixer sokany cx 6619

Regular price Lek 2,490.00 Sale price Lek 1,490.00
Tax included.

🛒 Mixer Dore SOKANY 🛒

🎂Pergatisni emblesira te ndyshme
🍰Me 4 shkalle shpejtesise
🍰2 rrahese brumi
🍰2 rrahese vezesh dhe kremrash
🌊Pastrohet lehtesisht
⚡Fuqi. 300W