Pjaster DSP
Pjaster DSP
Pjaster DSP
Pjaster DSP
Pjaster DSP

Pjaster DSP

Regular price Lek 3,990.00
Tax included.

 • 🙌🏻#Pjasteri - më i ri në Shqiperi
 • 🔴Teknologjia Infrared ne kete pjaster e bene #unike dhe #perfekte .🔴
 • 🔺Teknologjia Infrared
 • 🔻Teknologji Jonike
 • ➕Pllaka lekundese qe nuk lejojne te vijezohet floku dhe pershtaten sipas formes se cdo floku
 • 💯 100% e sigurt kunder diegies per shkak te rrezeve infrared
 • 🔅 5 shtresa perfekte te pllakes qeramike te avancuar
 • 🌡 nxehtesi maximale brenda 20 sekondash
 • 🌡 temperature maximale 398 grade C
 • 💡 Fikje automatike brenda 60 minutash
 • Si ndikojne rrezet infrared ne flokun tuaj
 • Keto rreze i japin flokut 100% siguri kunder djegies se tij. Gjithashtu i sigurojne flokut shkelqim dhe nje drejtim super te shpjete .