Pjaster DSP
Pjaster DSP
Pjaster DSP
Pjaster DSP
Pjaster DSP
Pjaster DSP
Pjaster DSP

Pjaster DSP

Regular price Lek 3,490.00
Tax included.

  • • Pjaster profesionale DSP 
  • 🙋🏻 Me gradim temperature deri ne 230 grade 
  • 🙋🏻 Pllake 100% qeramike
  • 🙋🏻 Sistem jonizimi per mos elektrizimin ndaj flokut 
  • 🙋🏻 Pervecse drejtimit perfekt mundeson onde dhe kacurrel gjithashtu