Pjaster DSP E10004
Pjaster DSP E10004
Pjaster DSP E10004

Pjaster DSP E10004

Regular price Lek 2,490.00
Tax included.

  • Pjaster DSP E10004
  • Nje pjaster shume efikase me pllaka qeramike e markes DSP e cila ju ndihmon te drejtoni floket shume shpejt dhe ne menyre shume efikase. Me kabell rrotullues 360 grade me gjatesi 2m.  Me Rregullator dixhital temperature,ekran LCD dhe touch screen.
  • Me ekran LCD per te kontrolluar temperaturen qe ju zgjidhni.
  • Me kabell rrotullues 2m
  • Me temperature maksimale 200 grade celsius
  • Pllaka qeramike qe mbrojne flokun tuaj nga djegia
  • Buton oN/oFF. 30 sekonda nga momemnti i ndezjes eshte koha qe pllakat kerkojne te nxhehen