Pjaster flokesh Bellissima B1 100
Pjaster flokesh Bellissima B1 100
Pjaster flokesh Bellissima B1 100
Pjaster flokesh Bellissima B1 100
Pjaster flokesh Bellissima B1 100

Pjaster flokesh Bellissima B1 100

Regular price Lek 6,490.00
Tax included.

 • Pjaster flokesh Bellissima B1 100
 • Nje pjaster profesionale e cila ndihmon  per te drejtuar dhe te mbrojtur floket me vetem nje kalim.
 • Teknologji aktive: pershtatet me tufen e flokeve te zgjedhur per nje rezultat perfundimtar dhe te perkryer me vetem nje kalim.
 • Kontroll termik: Rregullim elektronik i temperatures nga 150 deri ne 230 grade celsius.
 • Pllaka Qeramike Gloss Titanium: Rreshqitje maksimale per floke te shndritshem dhe te mbrojtur.
 • Sistem i shpejte nxehjeje: Gati per perdorim ne pak sekonda.
 • Pllakat ofrojne nje mbyllje te sigurt per te realizuar drejtimin me te mire te flokeve.
 • Kordon i rrotullueshem.
 • Fikje automatike e pjastres pas 60 min.
 • Produkt origjinal Imetec
 • Garancia: 12 muaj