Pjaster gemei 1902
Pjaster gemei 1902
Pjaster gemei 1902
Pjaster gemei 1902

Pjaster gemei 1902

Regular price Lek 1,990.00
Tax included.

  • 🙋🏻‍♀️ Pjaster &#Mashe Gemei - 1902 🙋🏻‍♀️
  • 🙋🏻‍♀️ Pllake qeramike 
  • 🙋🏻‍♀️ Gradim temperature me ekran sipas deshires 
  • 🙋🏻‍♀️ mundeson onde dhe kacurrel 
  • 🙋🏻‍♀️ gradim deri ne 230 grade 
  • 🙋🏻‍♀️ sistem mbrojtje per mbinxehje 
  • 🙋🏻‍♀️ Nuke elektrizon floket tuaj
  • ⚠️ 6 muaj garanci