Pjaster GW1056
Pjaster GW1056
Pjaster GW1056
Pjaster GW1056
Pjaster GW1056

Pjaster GW1056

Regular price Lek 2,290.00
Tax included.

  • Pjaster me 4 forma te ndryshme
  • pllake per drejtim
  • pllake per rrica te imta
  • pllake per onde
  • pllake per rrica te medha
  • pllakat jane qeramike dhe lehtesisht te cmontueshme 
  • temperature me gradim dixhital deri ne 200 grade.