Pjaster Remington pro sleek & curl
Pjaster Remington pro sleek & curl
Pjaster Remington pro sleek & curl
Pjaster Remington pro sleek & curl

Pjaster Remington pro sleek & curl

Regular price Lek 6,990.00
Tax included.

 • Pjaster Remington pro sleek & curl.
 • Modeli: S6505 E51
 • Teknologji e avancuar
 • Vjen me temperature ne ndryshueshme nga 150 deri 230°C .
 • Per vajzat qe nuk kane shume kohe ne dispozicion, Remington Pearl eshte gati per tu perdorur pas vetem 10 sekondash.
 • Ky pjaster ka pllaka shume te holla, me veshje qeramike.
 • Keto pllaka kalojne neper floket tuaj duke ju dhene atyre shkeqim dhe butesi
 • Pllakat permbajne 15 here me shume qeramike cka mbron 100 % floket nga djegia.
 • Pllakat qendrojne si te reja, per 5 vite.
 • Pllaka te holla me gjatesi: 110 mm.
 • Bllokimi i temperatures per te shmangur ndyshimet e papritura.
 • Performance profesionale.
 • Produkt origjinal REMINGTON.
 • Ky produkt ka garanci 5 vjet.