Pjaster sokany
Pjaster sokany
Pjaster sokany
Pjaster sokany
Pjaster sokany

Pjaster sokany

Regular price Lek 1,990.00
Tax included.

  • Pjaster dixhitale Sokany
  • Temperaturë 160-390°C
  • Nxehet në pak sekonda
  • Butona +/- për gradimin e temperaturës
  • Buton on/off për të ndezur dhe fikur pajisjen
  • Pllaka qeramike që minimizon dëmtimin e flokut
  • Kordon rrotullues 360°
  • Buton Lock për të kyçur pjastrën