Pjaster sokany 950
Pjaster sokany 950
Pjaster sokany 950
Pjaster sokany 950
Pjaster sokany 950

Pjaster sokany 950

Regular price Lek 2,490.00
Tax included.

  • ➡️ Pjastër 2në1 për flokë të drejta dhe onde
  • Qeramike Origjinale me 6 muaj Garanci
  • 🔹 Fuqi jonizuese për mos-elektrizimin e flokëve.
  • 🔸 Kordon rrotullues 360°
  • 🔹 Buton Lock/ Unlock që mbyll pllakat e pjastrës
  • 🔸 Buton On/Off