Pjaster Sokany Infrared

Pjaster Sokany Infrared

Regular price Lek 5,990.00 Sale price Lek 2,990.00
Tax included.

Pjaster Sokany Infrared


Kjo pjaster perdor teknologjine Infrared per nje drejtim perfekt dhe shume te shpejte te flokeve. Me teknologjine Jonike per ti mbrojtur floket nga demtimet dhe per tju dhene atyre shkelqim. Perdoret edhe si mashe per te bere floke me onde apo kacurrela.


Me pllaka lekundese qe nuk lejojne te vijezohet floku dhe pershtaten sipas formes se flokut


100% e sigurt kunder diegies dhe demtimit te flokeve  fale rrezeve  infrared dhe jonizimit


Me 5 shtresa perfekte te pllakes qeramike te avancuar


Arrin nxehtesine maximale brenda 20 sekondash


Me temperature  maximale deri ne 398 grade C


Fikje automatike brenda 60 minutash