SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX
SET TENXHERESH INOX

SET TENXHERESH INOX

Regular price Lek 15,990.00 Sale price Lek 6,990.00
Tax included.

 •  Set Tenxheresh Inoksi  Prodhim dhe Dizajn Gjerman 
 • ⚠️ 100% origjinale me GARANCI ⚠️
 • 🥘 Seti vjen me 4 tenxhere dhe 2 tigane
 • 🍝 Materiali origjinal i inoksit ben te mundur shperndarjen e nxehtesise ne te gjithe enen
 • ➡️ Ky set #Fantastik perbehet nga 4 tenxhere dhe 2 tigane :
 • 1️⃣ Tenxhere me diameter 24 cm , 6.6 liter
 • 2️⃣ Tenxhere me diameter 20 cm , 3.9 liter
 • 3️⃣ Tenxhere me diameter 18 cm , 2.9 liter
 • 4️⃣ Tenxhere me diameter 16 cm , 2.1 liter
 • 5️⃣ Tigan me diameter 24 cm , 3.4 liter
 • 6️⃣ Tigan i thelle me diameter 16 cm , 2.1 liter
 • ⚠️ Mund te perdoren ne soba me korent , qeramike , induksion dhe soba me gaz ⚠️