Shtrydhese agrumesh dhe shege manuale
Shtrydhese agrumesh dhe shege manuale
Shtrydhese agrumesh dhe shege manuale
Shtrydhese agrumesh dhe shege manuale
Shtrydhese agrumesh dhe shege manuale

Shtrydhese agrumesh dhe shege manuale

Regular price Lek 16,990.00 Sale price Lek 9,990.00
Tax included.

Shtrydhese agrumesh dhe shege

Shtrydhni agrumet dhe perfitoni lengun e tyre per nje jete te shendetshme

Dimri do jete me i ngrohte me shtrydhesen e shegeve dhe agrumeve

Perdoret manualisht 

Dorezë ergonomike për përdorim të lehtë

Shume e thjeshte ne pastrim. Keshillohet te pastrohet manualisht dhe jo ne lavastovilje, pasi pjeset e brendeshme jane alumin

Material cilesore dhe rezistent

Permasat e produktit jane 50 x 25 x 19 cm