Shtrydhese agrumesh dsp kj 1016A
Shtrydhese agrumesh dsp kj 1016A
Shtrydhese agrumesh dsp kj 1016A

Shtrydhese agrumesh dsp kj 1016A

Regular price Lek 1,690.00
Tax included.

Fuqia 40 watt

Kapaciteti 0.7 litra

Me dy koka per shtrydhje 

Materiali plastik

Komplet e cmontushme dhe lahet kollaj