Shtrydhese agrumesh i markes Fuego Gtm 8115
Shtrydhese agrumesh i markes Fuego Gtm 8115

Shtrydhese agrumesh i markes Fuego Gtm 8115

Regular price Lek 2,490.00
Tax included.

  • Fuqia shtrydhese: 40 W
  • Kapaciteti i kontureve te tulit te frutit: 1.2 litra
  • I lehte per tu pastruar dhe pjeset mund te lahen edhe ne lavastovilje.
  • Me 1 nivel fuqie.
  • Ngjyra: Gri me te zeze.
  • Aksesor i nevojshem ne kuzhinen tuaj.