Shtrydhese agrumesh kj 1056
Shtrydhese agrumesh kj 1056

Shtrydhese agrumesh kj 1056

Regular price Lek 1,990.00
Tax included.

Shtrydhese agrumesh me fuqi 40 watt

Me 2 kone per shtrydhje ,1per portokall dhe 1 per limona

Ene plastike me kapacitet 1.2 litra

Teper e lehte per tu lare 

Kembe antislip