Shtrydhese DSP KJ3007
Shtrydhese DSP KJ3007
Shtrydhese DSP KJ3007
Shtrydhese DSP KJ3007

Shtrydhese DSP KJ3007

Regular price Lek 5,990.00
Tax included.

  • Shtrydhese frutash e markes DSP modeli KJ3007
  • Me kapacitet 3.5 litra dhe fuqi 400 - 600 WW
  • Me 3 nivele shpejtesie, pjesa e thikes eshte material çelik qe nuk ndryshket, pjese e jashtme eshte plastike
  • Kembeza qe puthiten mire dhe qe nuk rreshqasin
  • Nuk ze shume vend ne kuzhinen tuaj, duke ju krijuar mundesi per te qene sa me praktike
  • Pamje te bukur, lehtesisht e kombinueshme me cdo kuzhine
  • Ne paketim perfshihet edhe gota me kapak, me kapacitet 1000 ml
  • Mjafton te kujtoheni se me lengje frutash ju keni nje organizem me te shendetshem dhe investimi juaj merr vlere afatgjate
  • E lehte per tu pastruar dhe perdorur. Pjeset cmontohen te gjitha dhe lahen lehtesisht me uje te bollshem.