Shtrydhese frutash Braun J300.
Shtrydhese frutash Braun J300.
Shtrydhese frutash Braun J300.
Shtrydhese frutash Braun J300.
Shtrydhese frutash Braun J300.

Shtrydhese frutash Braun J300.

Regular price Lek 16,900.00 Sale price Lek 10,900.00
Tax included.

  • Shtrydhese frutash Braun J300.
  • Gyp i gjere per te vendosur frutin e plote per shtrydhje.
  • Shtrydhje me performance te larte, 1 gote / 15 sekonda, me 2 nivele shpejtesie.
  • Kapaciteti 1.25 Lt, Fuqia 800 W.
  • Pastrohet lehetesisht fale aksesoreve te cmontueshem dhe furces se pastrimit.
  • Garancia 1 vit