Shtrydhese fuego
Shtrydhese fuego
Shtrydhese fuego
Shtrydhese fuego
Shtrydhese fuego

Shtrydhese fuego

Regular price Lek 8,900.00 Sale price Lek 4,990.00
Tax included.

Shtrydhese frutash e markes FUEGO Me kapacitet mbajtes lengu deri ne 1 liter dhe 2 liter pjese te mbetur te frutit

Lengu i frutave ilaci natyror per rritjen e imunitetit

ğŸŽ Fuqia 800 watt ✔️
🍏 Numri I xhirove 10.000-12.000 ✔️
🍐 Nivele shpejtesie 2 ✔️
🍉 Kapaciteti enes (lengut) 1L ✔️
🍊 Kapaciteti enes (tulit) 1,5-2L ✔️
🍌 Garancia 12 muaj ✔️