Shtrydhese haeger
Shtrydhese haeger
Shtrydhese haeger

Shtrydhese haeger

Regular price Lek 8,990.00 Sale price Lek 4,490.00
Tax included.

 

 • 🥝 Shtrydhëse frutash dhe perimesh e markes #gjermane HAEGER
 • Për të përgatitur lëngje super të freskëta në kohë rekord
 • 👌 Garanton nxjerrje maksimale të lëngut aq të shëndetshëm
 • 😍 Pa nevojë për qërim apo copëtin paraprak
 • 🍒 Me 2 nivele shpejtësie dhe thika mjaft të mprehta çeliku
 • 🌪 Motor të fuqishëm dhe të pazhurmshëm 800 Watt
 • 📏 Përmasat: 30x25x15 cm
 • ℹ Pjesë të lëvizshme për tu pastruar sa më lehtë
 • ➡ Sitë inoksi për filtrimin e lëngut
 • ➡ Enë për ndarjen e tulit të frutave 1.5L
 • ➡ Enë për lëngun e freskët me kapak 0.6L
 • ➡ Siguresë për mbyllje
 • ➡ Tubi nga del lengu i lëvizshëm që të mos pikojë