SHTRYDHESE VIVAX
SHTRYDHESE VIVAX
SHTRYDHESE VIVAX
SHTRYDHESE VIVAX

SHTRYDHESE VIVAX

Tax included.

 

  • 🍈🍇🍊🍋Shtrydhese frutash e perimesh universale, e cila lejon nxjerrjen maksimale te lengut nga fruta te fresketa dhe perime te ndryshme🥕🍏🍈🍉
  • Materiali i thikave çelik per nje prerje dhe copetim sa me te mire
  • Kapaciteti i enes mbajtese te lengut: 600 ml
  • Kapaciteti i enes mbajtjese te tulit: 1500 ml
  • Fuqia: 800 Watt
  • 2 nivele shpejtesie
  • Motor me zhurmë të ulët
  • Pastrim i lehte
  • 🤩🤩Garancia: 1 vit🤩🤩