SONAR STAR ®️
SONAR STAR ®️
SONAR STAR ®️
SONAR STAR ®️
SONAR STAR ®️
SONAR STAR ®️
SONAR STAR ®️

SONAR STAR ®️

Regular price Lek 6,990.00 Sale price Lek 3,490.00
Tax included.

 

  • Per nje prerje ne detaj me nje precison 0.1mm
  • Motorr pivot me 10000-15000 rrotullime/min.
  • Thika celiku
  • Fuqia 10 watt
  • 3 krehera 0.5 mm, 1mm, 1.5 mm
  • 2 nivele shpejtesie
  • Super e lehte dhe praktike.
  • Perdoret me korent .
  • Garancia 6 muaj .